اثرات کاهش قیمت نفت بر بازار بنزین و گازوئیل

به گزارش «اخبار خودرو»،قیمت نفت طی آخرین روزهای هفته گذشته پس از آن که سرمایه‌گذاران دورنمای تیره تقاضا برای سوخت را دریافت کردند، دوباره کاهش یافت. به گزارش رویترز، بهای معاملات نفت برنت ۷۷سنت معادل ۰.۸درصد کاهش یافت و به ۹۹دلار و۲۶ سنت در هر بشکه رسید. نفت برنت روز دوشنبه در مقطعی به ۹۹دلار و ۹ سنت سقوط کرد که پایین‌ترین رکورد از ۱۵ژوئیه بود و درنهایت با سه دلار و ۹۴ سنت کاهش بسته شد. بهای معاملات نفت وست‌تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۶۷سنت معادل ۰.۷ درصد کاهش، به ۹۳دلار و ۲۲سنت در هر بشکه رسید.
شاخص نفت آمریکا نیز روز گذشته با چهاردلار و ۷۳ سنت کاهش بسته شده بود. ادوارد مویا، تحلیلگر ارشد شرکت OANDA در این باره گفت: «قیمت نفت پس از آماری که افت فعالیت کارخانه‌ای را نشان داد، نگرانی‌ها از حرکت اقتصاد جهانی به سمت رکود را تشدید کرد؛ همچنین تحت‌تاثیر انتظارات برای افزایش تولید نفت پس از فصل درآمدهای بسیار خوب شرکت‌های نفتی ریزش کرد.» پس از انتشار نظرسنجی‌ها در آمریکا، اروپا و آسیا که نشان دادند روند رشد فعالیت کارخانه‌ای در ژوئیه آهسته شده، نگرانی‌های رکود روز دوشنبه تشدید شد.
ضعیف شدن تقاضا و برقراری قرنطینه‌های کووید-19 در چین، فعالیت تولیدی را کند کرد. قیمت‌ها در حالی کاهش یافته‌اند که فعالان بازار منتظر نتیجه دیدار روز چهارشنبه تولیدکنندگان اوپک و متحدانشان ازجمله روسیه برای تصمیم‌گیری درباره سطح تولید سپتامبر هستند. دو منبع در اوپک پلاس اظهار کردند: «در دیدار سوم اوت وزیران اوپک پلاس، درباره افزایش ملایم تولید نفت گفت‌وگو شد در حالی که سایرین گفتند تولید احتمالا ثابت می‌ماند.» این دیدار پس از سفر ماه گذشته جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا به عربستان‌سعودی برای متقاعد کردن تولیدکنندگان خاورمیانه برای افزایش تولید برگزار می‌شود. تحلیلگران شرکت هایتونگ فیوچرز گفتند: «روند صعودی قیمت نفت به تدریج ضعیف شده است. به محض این‌که وضعیت عرضه و تقاضا، سیگنال‌های بیشتری از وخامت اوضاع را نشان دهد، نفت احتمالا پرچمدار سقوط قیمت در بین کالاهای دیگر خواهد شد.»



منبع