شاخص ترین آپشن ها، امکانات رفاهی و تجهیزات ایمنی FX، مجموعه کامل کمکی راننده ADAS (شامل ترمز اضطراری هوشمند، کروزکنترل تطبیقی، سیستم هشدار برخورد از جلو، سیستم هشدار خروج از خط، سیستم تثبیت خودرو بین خطوط، هشدار ترافیک در عقب، تشخیص علائم راهنمایی و رانندگی، سنسورهای پارک عقب و دوربین 360 درجه) شش کیسه هوا، سانروف، سیستم نور محیطی 64 رنگی، سیستم تصفیه هوا، شارژ بی سیم تلفن، سیستم تشخیص هوشیاری راننده و سیستم صوتی با بلندگوهای برند سونی، صندلی های برقی ردیف جلو به همراه گرمکن، صندوق عقب برقی، سیستم ترمز ضدقفل، توزیع الکترونیکی نیروی ترمز، سیستم های کنترل پایداری، کنترل در سرازیری، کمکی شروع حرکت در سربالایی، سنسور نور و باران، صندلی برقی راننده قابل تنظیم در 6 جهت، سیستم ورود بدون کلید و استارت دکمه ای، شیفتر دنده برقی، شارژر بدون سیم تلفن همراه، کول باکس، دریچه سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک دو کاناله به همراه تهویه برای سرنشینان عقب، ترمز پارک برقی، اتوهلد و... هستند.
چراغ های اصلی فونیکس FX به همراه مه شکن ها در طرفین سپر جلو قرار دارند. در بالاترین قسمت دماغه جلو نیز چراغ های LED روشنایی روز جانمایی شده اند که که حکم چراغ راهنما را نیز دارند و یک نوار کرومی آن ها را به هم وصل کرده است. رنگ آمیزی دورنگ، رینگ های مشکی با رنگ آمیزی قرمز و ستون C عریض و بدون لچکی در نمای جانبی این خودرو جلب توجه می کنند. در نمای عقب خودرو نیز با چراغ های LED با طراحی شبیه به مدل های NX لکسوس مواجهیم که البته تیزتر و کشیده تر بوده و با یک نوار شیشه ای به هم متصل هستند. دو طرح خروجی اگزوز نیز در طرفین دیفیوزر تعبیه شده اند تا نمای عقب فونیکس FX اسپرت تر به نظر برسد. شیب قسمت انتهایی سقف نیز استایلی مشابه کراس اوورهای کوپه برای این خودرو ایجاد کرده است. گفتنی است؛ ابعاد فونیکس FX در طول، عرض، ارتفاع و فاصله محوری به ترتیب 4.4 و 1.83 و 1.585 و 2.63 متر است.
دو گزینه قوای محرکه برای عرضه فونیکس FX در ایران وجود خواهد داشت. گزینه نخست؛ یک موتور 1.6 لیتری TGDI با توان 197 اسب بخار قدرت و 290 نیوتن متر گشتاور است که فونیکس تیگو8 پرو هم از آن بهره می برد. این توان از طریق یک گیربکس هفت سرعته اتوماتیک دوکلاچه تر به محور جلو منتقل می شود.
گزینه دوم از یک پیشرانه 1.5 لیتری توربوشارژر MPi بهره می برد که با فونیکس تیگو7 پرو مشترک است و در مقایسه با پیشرانه های GDi، سازگاری بهتری با بنزین ایران دارد. این پیشرانه توان تولید حداکثر قدرت 157 اسب بخار در 5500 دور در دقیقه و حداکثر گشتاور230 نیوتن متر در 1750 دور در دقیقه را داراست و یک گیربکس 9سرعته وظیفه انتقال نیرو به چرخ های جلو را برعهده دارد.
در نسخه 1.6 لیتری FX از یک سیستم تعلیق مستقل به سبک مک فرسون در جلو و سیستم تعلیق مستقل چندلینکی در عقب استفاده شده است. در مدل 1.5 لیتری نیز سیستم تعلیق عقب تورشن بیم به کار گرفته شده است. هر دو مدل در ایران عرضه می شود و امکان انتخاب به مشتریان داده شده، اما قیمت هیچ یک از این گزینه ها هنوز معلوم نیست.
نویسنده: مجله اخبار خودرو بسترن فاو